Het succes van MaDe

sinds 2019

Het succes van MaDe

Over MaDe

Bij Made Chocolaterie stroomt de chocolade door ons bloed. Wij zijn van kleins af aan al bezig om onze familie en vrienden te verwennen met zoete producten, nieuwe smaken te laten ontdekken en urenlang in de keuken chocoladebonbons en andere zoete items te maken. Tussen het werk door in de horeca waar wij al veel uren zoet mee zijn, maken wij een assortiment voor consumenten en de zakelijke markt die bestaat uit chocoladebonbons, chocoladetruffels, chocoladeflikken, chocoladerepen en fudge en op maat gemaakte producten.

Maikel Vet

Eigenaar en patissier
Maikel heeft zijn passie voor de patisserie ontdekt bij verschillende Michelin restaurants en luxe hotels in Nederland. Verrassende smaken combineren en dit ‘’verstoppen’’ in een bonbon is wat hij het liefst doet. Verven met kwasten en tandenborstels, kleuren combineren en de klant een ‘’Wauw’’ gevoel geven doet Maikel het liefst de hele dag.

Demi Brouwer

Patissier
Demi bakte vroeger net als ieder kind al taarten en gebak met haar ouders. Gedurende haar sterklasopleiding heeft ze haar patisserievaardigheden verder toegepast en verbeterd bij twee Michelin sterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Haar passie ligt vooral bij het creëren van alle soorten gebak voor elke gelegenheid en alle overige zoete lekkernij die de patisserie te bieden heeft.
2019
SINDS
2
GEZICHTEN
23
BONBONS SMAKEN UITGEBRACHT IN 2022
42
ONTWORPEN MAATWERK
13
ZAKELIJKE RESTAURANTS
26
ZAKELIJKE KLANTEN OVERIG

Wauwhs en Oowhhs

Het ondernemerschap roept ons om de mensen om ons heen met onze producten kennis te laten maken, het bloed sneller te laten stromen en de ‘’wauwhs ‘’ en ‘’oowhhs ‘’ te horen te krijgen als wij onze producten afleveren bij onze klanten. MaDe Chocolaterie staat voor aansprekende kleuren combinaties in verschillende vormen met unieke smaken die gebaseerd zijn door het seizoen. Wij hebben een ruim assortiment aan chocoladeproducten. Al onze producten worden verwerkt met Callebaut-chocolade. Door onze Sterklas opleiding, gastronomische ervaringen in verschillende Michelinster restaurants en luxe hotels bezitten wij de kennis en vaardigheden om onze klanten te laten genieten van ons MaDe assortiment.
Beoordelingen

wat vinden onze klanten van MaDe

GOEDE
3 recensies op
finn
finn
22/01/2022
Bedankt MaDe! Waanzinnig goede bonbons. Een groot aanbod van originele en opvallende smaken! Buitengewoon charmant en chique verpakt. De kleuren van de bonbons zijn prachtig en de inhoud is niet te beschrijven lekker. De variant met Yuzu brengt je voor enkele seconden naar de hemel. Als u ooit een goed cadeau zoekt voor vriend, familielid of voor uzelf dan bent u hier aan het juiste adres.
Aileen van Teeffelen
Aileen van Teeffelen
21/01/2022
Uitstekend! Voor onze kraamvisite waren wij opzoek naar chocolaatjes om uit te delen en op tafel te zetten. Na zeer prettig contact te hebben gehad met Maikel waren wij er zo over uit. Wij hadden chocolade flokken met roze beschuit met muisjes en roze voetjes met hazelnootpraline vulling. Vooral de voetjes vielen erg in de smaak en hier kregen wij veel positieve reacties op! Mocht je bij hun chocola willen bestellen, zeker een aanrader!
UITSTEKEND
5 recensies op
Aleks V. Dimitrova
Aleks V. Dimitrova
29/06/2021
aanbevolen
by far one of my favourite places to order chocolates from! everything handmade, the flavours are amazing and uniquely paired with a lot of thought and passion. the dulce de leche ones remain my absolute favourite though everything I've tried so far had been so delicious!!
Robin Navis
Robin Navis
22/01/2021
aanbevolen
Top kwaliteit! Zeer lekkere bonbons en heerlijke chocoladetruffels. Echt een aanrader!
Rob Schulte
Rob Schulte
21/04/2020
aanbevolen
We hebben voor onze collega's met Pasen bonbons besteld en deze waren helemaal top! Qua smaak, uiterlijk maar ook qua prijs!
Astrid de Jong
Astrid de Jong
07/04/2020
aanbevolen
wat zien de Paas chocolaatjes er prachtig uit!
Raymond Brouwer
Raymond Brouwer
21/12/2019
aanbevolen
De passie waarmee deze hoogwaardige Bonbons/ Chocolaterie worden gemaakt proef je. Mag niet ontbreken tijdens de feestdagen. Heerlijk gewoon.