Onze chocolade

de basis voor sensatie

Onze chocolade

Chocolade

Sensatie begint bij de basis, voor de heerlijkste chocoladelekkernijen kiest MaDe Chocolaterie voor chocolade van Callebaut. Callebaut maakt enkel gebruik van de fijnste ingrediënten en produceert al meer dan 100 jaar de Finest Belgian Chocolate. De chocolade van Callebaut wordt gemaakt met toewijding die wordt doorgegeven van generatie op generatie.
Cacaoboeren
aan het woord

De cacaobonen waarvan de Callebaut-chocolade is vervaardigd kan worden getraceerd naar de boerencoöperaties in Ghana, Ivoorkust en Ecuador bij wie de cacaobonen worden ingekocht. Met deze garantie van traceerbaarheid willen wij transparantie bieden over de coöperaties die de cacaobonen produceren. Heeft u een product gekocht bij MaDe Chocolaterie waar onze Callebaut-chocolade in verwerkt is, dan kunt u een aanvraag doen om deze informatie te verkrijgen.
Group 10

Traceren

Heeft u een product gekocht bij MaDe Chocolaterie waar onze Callebaut chocolade in verwerkt is dan kunt u een aanvraag doen om deze informatie te verkrijgen. Vul hieronder uw gegevens in en laat ons weten om welke bestelling het gaat. U ontvangt dan zo snel mogelijk de informatie van ons.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Gecertificeerd

  MaDe Chocolaterie is officieel erkent door Callebaut. Door te kiezen voor Duurzame Belgische Chocolade die cacaoboeren de kracht geeft het beste uit zichzelf te halen dragen wij en daardoor ook u bij aan een duurzame cacaoteelt.

  Cocoa Horizons

  Voor elk chocolaatje dat u koopt herinvesteert Cocoa Horizons een gedeelte in het trainen van landbouwers en landbouwuitrustingen om van de boeren experts te maken. Dankzij hun gewassen kunnen wij u chocolade van een superieure smaak aanbieden en krijgen zij een beter leven dankzij de cacaoteelt.

  Bonbons en truffels

  Verwen u zelf of een chocoladeliefhebber! Bestel uw chocoladebonbons en chocoladetruffels vervaardigd van Callebaut-chocolade en ingrediënten uit de streek. MaDe Chocolaterie presenteert met trots een greep uit ons chocoladebonbons- en chocoladetruffels assortiment aan u.